J. Bideno „pirmieji šunys“ atsikraustė į Baltuosius rūmus | kl.lt

J. BIDENO „PIRMIEJI ŠUNYS“ ATSIKRAUSTĖ Į BALTUOSIUS RŪMUS

Joe Bideno (Džo Baideno) šunys Champas (Čampas) ir Majoras (Meidžoras) atsikraustė į Baltuosius rūmus, tuo atgaivindami seną prezidentinių augintinių tradiciją, kurią buvo nutraukęs Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas).

Vokiečių aviganių Baltųjų rūmų teritorijoje nuotraukomis tviteryje pasidalijo JAV pirmosios ponios Jill Biden (Džil Baiden) atstovas Michaelas LaRosa (Maiklas LaRosa).

„Champas džiaugiasi savo nauju guoliu prie židinio, o Majorui labai patiko lakstyti po Pietinę pievelę“, – pirmadienį televizijai CNN sakė M. LaRosa.

Prieš J. Bideno šunis Baltuosiuose rūmuose gyveno daug kitų prezidentų augintinių, tarp jų Baracko Obamos (Barako Obamos) juodas portugalų vandens šuo Bo ir George'o W. Busho (Džordžo V. Bušo) škotų terjeras Barney (Barnis).

D. Trumpas, kuris, kaip žinia, labai bijo mikrobų, nutraukė šį paprotį – kaip ir daugelį kitų prezidentinių tradicijų – ir Baltuosiuose rūmuose niekada nelaikė augintinių.

„Kaip atrodyčiau vedžiodamas šunį Baltųjų rūmų pievelėje“, – kartą, nutaisydamas grimasą pasakė D. Trumpas. Šis jo nufilmuotas komentaras buvo įtrauktas į vieną J. Bideno rinkimų kampanijos reklamą.

 

GALERIJA

  • Šuo Majoras
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

jp

kalė rūta galėjo ir kitokį straipsnio pavadinimą pasirinkti

SUSIJUSIOS NAUJIENOS