JAV infekcinių ligų ekspertas: vakcina nuo SARS-CoV-2 gali būti paruošta lapkritį | kl.lt

JAV INFEKCINIŲ LIGŲ EKSPERTAS: VAKCINA NUO SARS-COV-2 GALI BŪTI PARUOŠTA LAPKRITĮ

JAV Nacionalinio alergijos ir užkrečiamųjų ligų instituto vadovas Anthony Fauci (Entonis Faučis) trečiadienį pareiškė, jog vakcina nuo koronaviruso SARS-CoV-2 gali būti paruošta lapkričio mėnesį.

„Anksčiau sakiau, kad tai gali įvykti sausio mėnesį, o dar ankstesnės prognozės dėl jos sukūrimo – iki pusantrų metų. Dabar manau, kad galimybės realios ją turėti iki šių metų pabaigos, galbūt lapkričio ar gruodžio mėnesiais“, – interviu CNN televizijai sakė A. Fauci.

Remdamasi Pasaulio sveikatos organizacija CNN pažymi, jog šiuo metu kelią COVID-19 ligai užkirsiančių 10 vakcinų prototipų įtraukti į klinikinius tyrimus (su žmonėmis) įvairiuose pasaulio regionuose.

Vakcinas nuo naujojo koronaviruso aktyviai kuria tokios kompanijos kaip „Johnson & Johnson“, „Moderna“, taip pat Oksfordo universitetas.

„The New York Times“ anksčiau, remdamasi Oksfordo universiteto mokslininkų viltimis, skelbė labai optimistines prognozes – pirmieji milijonai šių vakcinų dozių gali būti pagaminti jau rugsėjį.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Pries

Pagaliau sucipuos,galės sunaikinti, kai būsim nebereikalingi.uzteks kažin avinų bandai proto nesiskiepyti.

Aha

Šitas ekspertas turbut naujos vakcinos patenta tures.

vytautas

Apsėsti yra politikai puikybės manijos,  jau kalbama apie genetinius žmones perdirbtus, pakeitus genų struktūrą,  žmogus galėtų  dagyventi 500 metų.   Rusyne yra toksai FRANKENŠTEINAS ( denis rebrikof ),  tai jo klausia kaip tada bus galima kontroliuoti gimstamumą, jei žmogus gyvens 500 metų. Tai sako mes tik leisime šeimai į 100 metų laikotarpį susilaukti 1 vaiko !  Jis gal koks DIEVAS- visatos valdytojas ?   Niekas išvis neturi teisės kištis į kito asmens privatų gyvenimą,  čia yra fašizmas. Prie hitlerio buvo priverstinė vakcinacija,   kuom baigėsi nacizmas ?.........prie ko tai privedė........... Buvo daromi visokie eksperimentai, su vaikais net,  hitleris , nacistinis režimas norėjo sukurti tobulą žmogų.........iš to nieko neišėjo ! Ir dabar neišeis, bet gali žūti milijonai žmonių dėl politikų bukumo.Norima įdiegti  G5  technologijas . G5 ryšys- elektromagnetinė spinduliuotė   naikina paukščius, vabzdžius. Psichinis tik ligonis gali tokias technologijas naudoti ant žmonijos.   

SUSIJUSIOS NAUJIENOS