O. Zelenska nenorėtų, kad jos vyras balotiruotųsi dar vienai kadencijai | kl.lt

O. ZELENSKA NENORĖTŲ, KAD JOS VYRAS BALOTIRUOTŲSI DAR VIENAI KADENCIJAI

Ukrainos pirmoji ponia Olena Zelenska pareiškė nenorinti, kad pasibaigus karui šalyje Volodymyras Zelenskis balotiruotųsi dar vienai kadencijai.

Kaip praneša UNIAN, leidinio „The Economist“ žurnalistai O. Zelenskos paklausė apie Ukrainos ateitį po karo ir jos pačios šeimos ateities planus. „Mūsų šeima susijungs. Mes visą laiką gyvensime kartu su vyru ir vaikais. Po to atostogausime ir kur nors išvažiuosime, nežinau, nesvarbu kur, bet tik kartu. Kokiam mėnesiui“, – sakė ji.

Anot O. Zelenskos, po to jie spręs, ką daryti toliau. „Nes aš nenoriu, kad jis būtų prezidentas dar vieną kadenciją. Ar dar dvi kadencijas. Tai neįmanoma. Galbūt turėsime ieškoti kažko naujo. Ir tai bus kūrybiška idėja“, – pridūrė pirmoji ponia.

UNIAN primena, jog visos Aukščiausiojoje Radoje atstovaujamos politinės jėgos susitarė, kad rinkimai Ukrainoje bus surengti tik atšaukus karinę padėtį.

Neseniai V. Zelenskis pareiškė, kad ateinančių metų kovą prezidento rinkimų nebus. Jis pažymėjo, kad dabar visuomenė turi visas jėgas skirti šalies gynybai, o ne ginčams.

Vasarą prezidentas sakė, kad balotiruotųsi antrai kadencijai, jei rinkimai vyktų karo metu.

Gairės: karas Ukrainoje, prezidento rinkimai, Olena Zelenska, Volodymyras Zelenskis
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS