V. Putinas: Rusija niekuomet nesikiša į kaimyninių valstybių vidaus reikalus | kl.lt

V. PUTINAS: RUSIJA NIEKUOMET NESIKIŠA Į KAIMYNINIŲ VALSTYBIŲ VIDAUS REIKALUS

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas susitikimo su Kirgizijos prezidentu Sooronbajumi Žejenbekovu metu pareiškė, kad Rusija niekuomet nesikiša į kaimyninių valstybių vidaus reikalus ir visada palaiko jų valdžios institucijų pastangas stabilizuoti padėtį.

„Žinote, niekuomet nesikišame į mūsų kaimynių ar bet kurios kitos valstybės vidaus reikalus, tačiau visada palaikome pastangas, kuriomis siekiama stabilizuoti padėtį, palaikyti visavertį politinių jėgų dialogą, mes visada palaikome valdžios institucijų padėties stabilizavimo bandymus, būtent taip nuolatos elgsimės ir Kirgizijos atžvilgiu“, – kolegai sakė V. Putinas.

Rusijos lyderis sakė omenyje turintis ir ekonominę pagalbą šaliai. „Kai tik susitinkame, jūs iškeliate paramos Rusijoje dirbantiems Kirgizijos piliečiams klausimą. Turint tai omenyje, priėmėme tam tikrą sprendimą ir tikrai toliau spręsime šį klausimą“, – kalbėjo V. Putinas.

Rusijos prezidentas pasiūlė kolegai pokalbį pratęsti darbo pietų metu, pabrėždamas, kad visus klausimus būtų galima aptarti būtent tokiu formatu.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Taip taip

Už tai mūsų konservatoriai kišasi visur būdami ubagais

jo,

geruolis vini-puchas.

Kremlinis cekistu zudikas

Jau senis be dantu, is sonkauliu galima pasakyti. Dar keli metai ir apsivos savo soste caraudamas. Jau ir taip ilgiausiai pratempe is Rusijos diktatorius, tik dar vis nepralenke savo draugu diktatoriu kirgizu, uzbeku ir tadziku. Vatnikai sitam asilui ciulpia kiekviena diena klupedami kaio pridera.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS