V. Putino šokdintai buvusiai Austrijos URM vadovei – pareigos „Rosneft“ direktorių taryboje | kl.lt

V. PUTINO ŠOKDINTAI BUVUSIAI AUSTRIJOS URM VADOVEI – PAREIGOS „ROSNEFT“ DIREKTORIŲ TARYBOJE

Rusijos kompanijos „Rosneft“ akcininkai metiniame susirinkime patvirtino naujos sudėties direktorių tarybą, į kurią išrinkta buvusi Austrijos užsienio reikalų ministrė, teisės daktarė Karin Kneissl. Tai sakoma trečiadienį paskelbtame bendrovės pranešime.

Kiti kandidatai, tarp jų – RF vicepremjeras Aleksandras Novakas, RF prezidento padėjėjas Maksimas Oreškinas ir „Rosneft“ vadovas Igoris Sečinas, perrinkti naujai kadencijai.

Naujos sudėties „Rosneft“ direktorių tarybą sudaro 11 žmonių. Tarp jos narių – ir buvęs Vokietijos kancleris Gerhardas Schröderis.

Austrijos užsienio reikalų ministrės K. Kneissl ir finansininko Wolfgango Meilingerio vestuvės buvo surengtos 2018 metų rugpjūčio 18 d. Štirijoje. Į jas buvo pakviesta apie 100 svečių, tarp jų - Austrijos kancleris Sebastianas Kurzas ir Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas. Renginio dalyvių saugumą užtikrino elitinis Austrijos specialusis dalinys "Cobra".

Kremliaus šeimininkas per vestuves pašokdino jaunąją, kuri vėliau pavadino V. Putiną geru šokėju ir pareiškė norą dar kartą pašokti su juo.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

?

Nevykeliu sambruzdis?

?

Parsidavėliai.

Purmaliai

Islindo yla is maiso !

SUSIJUSIOS NAUJIENOS