WSJ: Japonijos bendrovė pradeda vaistų COVID-19 klinikinius tyrimus | kl.lt

WSJ: JAPONIJOS BENDROVĖ PRADEDA VAISTŲ COVID-19 KLINIKINIUS TYRIMUS

Japonijos farmacijos bendrovė „Shionogi“ pradeda vaistų nuo koronavirusinės infekcijos sukeliamos COVID-19 ligos klinikinius tyrimus, sekmadienį skelbia JAV leidinys „The Wall Street Journal“.

„Shionogi“ vadovas Isao Tesirogi paaiškino, tai – tabletės, kurias reikės gerti vieną kartą per dieną, ir jos turėtų neutralizuoti virusą SARS-CoV-2 penkioms dienoms nuo pirmojo suvartojimo.

Manoma, kad naujojo preparato bandymai su žmonėmis tęsis iki kitų metų. Juose dalyvaus 50-100 Japonijos gyventojų, o tiriamųjų skaičius bus laipsniškai didinamas vėliau šiais metais.

Anot I. Tesirogi“, sėkmės atveju bendrovė pasiryžusi pasiūlyti bendradarbiavimą bet kuriai tarptautinei farmacijos milžinei šių vaistų masinei gamybai ir platinimui visame pasaulyje.

WSJ pažymi, kad farmacijos grupės „Merck“ ir „Pfizer“ anksčiau taip pat pradėjo bandyti jų sukurtus vaistus naujuoju koronavirusu užkrėstiems gydyti.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

4

Aš sutikčiau dalyvauti bandyme su tais vaistais, tik problema užsikrėsti, neišeina nekaip, ką tik nesu bandęs, teko kartu 11 parų gyventi su užsikrėtusiujų vienoje uždaroje erdvėj, o su viena net miegoti 2 kart, po to 2 testai ir nieko, viskas tuščiai

Adolfas

Jeigu vaistai pasitvirtins,pamatysime vakcinų gamintojų tikrąjį veidą,isterijos ir grasinimų pavidalu-kad tik eksperimentinė chemija gali apsaugoti!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS