Estijos premjerei K. Kallas patvirtinta COVID-19 | kl.lt

ESTIJOS PREMJEREI K. KALLAS PATVIRTINTA COVID-19

Estijos ministrė pirmininkė Kaja Kallas (Kaja Kalas) trečiadienį pranešė, kad jai testu buvo patvirtinta koronavirusinė infekcija.

„Rytas prasidėjo teigiamai – deja, COVID-19 [testas] buvo teigiamas. Daugelis pastebėjo, kad pirmadienį neturėjau balso, bet aš dėl to kaltinau peršalimą nuo kondicionieriaus, nes tiek pirmadienį, tiek antradienį greitieji COVID-19 testai buvo neigiami. Tačiau pirmadienio vakare pakilo temperatūra. Šiandien testas parodė COVID-19“, – rašė K. Kallas socialiniuose tinkluose.

Premjerė sakė gavusi šeimos gydytojo nurodymus likti namuose, kol praeis bent 48 valandos nuo simptomų išnykimo.

„Rytojaus vyriausybės posėdžiui vadovausiu virtualiai. Deja, turėsiu atšaukti susitikimus ir pasirodymus, kuriuose turėjau dalyvauti – atsiprašau Nuomonių festivalio dalyvių ir brangių Reformų partijos narių, su kuriais tikėjausi susitikti savaitgalį“, – pridūrė K. Kallas, Reformų partijos pirmininkė.

„Norėčiau visiems pabrėžti – būkite atsargūs ir stebėkite savo sveikatą. Šiuo metu aplinkui yra daug COVID-19. Prašau pasirūpinti savo artimaisiais, priklausančiais rizikos grupėms“, – ragino premjerė.

„Rugpjūčio ir rugsėjo mėnesiai taip pat yra tinkamas laikas pasiskiepyti dar viena stiprinamąja doze – tai nereiškia, kad tikrai nesusirgsite, bet padės užtikrinti kuo lengvesnę ligos eigą“, – sakė ministrė pirmininkė.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

S.S.S.

ir kas? neatsibodo tą covidą reklamuoti?

landzbergys

tai vakcina, kaip suprantu, neveikia?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS