Į namus įsiveržęs prekių išvežiotojas talžė tris moteris | kl.lt

Į NAMUS ĮSIVERŽĘS PREKIŲ IŠVEŽIOTOJAS TALŽĖ TRIS MOTERIS

Bedfordšyro grafystėje, Rytų Anglijoje, pirmadienį įvykdytas kraupus užpuolimas. Savo pačių namuose užpultos trys moterys. Dvi iš jų dėl sužalojimų išvežtos į ligoninę. Manoma, jog šį brutalų nusikaltimą įvykdė prekių išvežiotoju apsimetęs vyras.

Kaip rašė naujienų portalas dailymail.co.uk, lemtingo įvykio metu į duris paskambinęs prekių išvežiotoju galimai apsimetęs nusikaltėlis užpuolė vyresnio amžiaus moterį ir mažametę.

Moteris tarsi be gyvybės ženklų buvo tempiama per namų grindis link virtuvės, jai sutrenktos smegenys.

Su gintis bandžiusia mažamete užpuolikas taip pat susidorojo itin žiauriai – stipriai sužalojo jos akį. Netrukus po to, laiptais žemyn nusileidus jaunesnei namuose buvusiai moteriai, vyras puolė ir ją. O vėliau pabėgo.

Kaip pranešė portalas anglija.today, tikėtina, kad užpuolikas yra „Amazon“ darbuotojas-apsimetėlis.

Vyresnė moteris ir mergaitė po įvykio buvo perduotos į medikų rankas. Garbaus amžiaus poniai prireikė galvos operacijos, o sužalota mergaitė gali netekti akies. Gydytojai, pasak šaltinio, nežino, ar mažametė galės matyti.

Žinia apie tai, kad užpuolikas vis dar ieškomas, nukentėjusios šeimos nariai pasidalijo socialiniame tinkle prašydami padėti jį surasti. Įvykį užfiksavo namuose įrengtos vaizdo kameros.

Vaizdo įrašą galite pamatyti čia.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Arijas

Dar vienas integravosi... :D

Taip

Saudyt reikia tokius ir viskas ginklo neturejo

tai

afrikos azijos ir amerikos pidarai busavoja....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS