JAV parke ėmė šaudyti į žmonių minią: du asmenys žuvo, dar keturi sužeisti | kl.lt

JAV PARKE ĖMĖ ŠAUDYTI Į ŽMONIŲ MINIĄ: DU ASMENYS ŽUVO, DAR KETURI SUŽEISTI

Policija pranešė, kad šeštadienio vakarą viename JAV Kentukio parke nenustatytam įtariamajam ėmus šaudyti į šimtų žmonių minią, du asmenys žuvo, o dar keturi buvo sužeisti.

Policija į Čikaso parką Luisvilyje buvo iškviesta apie 21 val. vietos (sekmadienį 4 val. Lietuvos) laiku, pranešė pareigūnai.

„Šimtai žmonių buvo parke tuo metu, kai kažkas pradėjo šaudyti į minią ir pataikė mažiausiai į šešis žmones“, – sakė Luisvilio policijos departamento viršininko pavaduotojas Paulas Humphrey (Polas Hamfris).

Iškart po šaudymo įtariamųjų sulaikyta nebuvo, o policija paprašė visus, turinčius informacijos, susisiekti su tyrėjais.

„Kol kas liudininkų neturime“, – sakė P. Humphrey.

„Tai buvo neapsakoma tragedijų savaitė mūsų miestui“, – šeštadienio vakarą įvykio vietoje sakė meras Craigas Greenbergas (Kreigas Grinbergas), turėdamas omenyje pirmadienio šaudynes, per kurias šaulys nužudė penkis Luisvilio banko darbuotojus, o išpuolį gyvai transliavo per „Instagram“.

Tai buvo neapsakoma tragedijų savaitė mūsų miestui.

„Pirmadienį dėl siaubingo smurto darbo vietoje akto panaudojant ginklą netekome penkių savo bendrapiliečių, – sakė C. Greenbergas. – O dabar, praėjus penkioms dienoms, atsidūrėme dar vienoje neapgalvoto ginkluoto smurto akto vietoje.“

Policija viešai neatskleidė žuvusiųjų tapatybės, tik nurodė, kad abu jie buvo pilnamečiai vyrai.

Tarp keturių sužeistųjų yra viena moteris ir trys vyrai, tarp jų nepilnamečių nėra, teigiama policijos atstovės spaudai Alicios Smiley (Ališos Smaili) pranešime.

Sekmadienio rytą vienas iš sužeistųjų buvo išleistas iš ligoninės. Dar vieno asmens būklė sekmadienį buvo įvardyta kaip kritinė, bet stabili.

Policijos duomenimis, šeštadienio vakarą parke nevyko joks specialus renginys, o A. Smiley teigė, kad didelė minia nebuvo neįprasta, nes buvo geras oras.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

tikra

svajonių šalis...ir yra dar kvailiu ten gyvenančių...begtu nors i kanada ar kokia skandinavija, vokietija, anglija, kas diena, mano vaiku saugumas man yra viskas, jeigu čia saudytu lt kokie nors psichai, begciau i kokia vokietija ar pan.

Anonimas

Kodel tik tokias naujienos apie nelaimes atrenkate?

>zemiau

Tavo smegenos tik uzsimezga,tuoj pro nosi nuvarva,megink nuryt,ilgiau uzsilaikys likuciai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS