JAV teisėjos namuose užpuolikas nušovė jos sūnų ir sužalojo vyrą | kl.lt

JAV TEISĖJOS NAMUOSE UŽPUOLIKAS NUŠOVĖ JOS SŪNŲ IR SUŽALOJO VYRĄ

Kurjeriu apsimetęs užpuolikas sekmadienį nušovė JAV federalinės teisėjos sūnų ir sužalojo jos sutuoktinį jų namuose Naujajame Džersyje, pranešė žiniasklaida.

Teisėja Esther Salas (Ester Salas) nenukentėjo, pranešė „ABC News“.

Televizijos ABC ir CNN cituodamos šaltinius pranešė, kad buvo nušautas durų atidaryti nuėjęs 20-metis teisėjos sūnus Danielis Anderlas.

„Jam buvo peršauta širdis“, – ABC sakė teisėjos draugas Šiaurės Bransviko meras Francis Womackas (Frensis Vomakas).

E. Salas sutuoktinis Markas Anderlas, advokatas ir buvęs prokuroras, buvo operuotas, jo būklė kritinė, bet stabili, pranešė portalas „New Jersey Globe“.

Niuarko FTB biuras tviteryje paskelbė, kad „tiria šaudynes, įvykusias teisėjos Ester Salas namuose“, ir ieško vieno įtariamojo.

Kaip pranešė žiniasklaida, remdamasi šaltiniais teisėsaugoje, užpuolikas vilkėjo „FedEx“ kurjerio uniformą.

Užpuoliko motyvai kol kas nėra žinomi.

„Kaip teisėja ji kai kada sulaukdavo grasinimų, bet visi kalba, kad pastaruoju metu jų nebuvo“, – ABC pasakojo F. Womackas.

51-erių E. Salas yra pirmoji ispanakalbė moteris, paskirta federaline apygardos teismo teisėja Naujajame Džersyje. Į šį postą 2010 metais ją paskyrė tuometinis JAV prezidentas Barackas Obama (Barakas Obama).

„Gerai pažįstu teisėją Salas ir jos vyrą ir didžiavausi galėdamas rekomenduoti prezidentui Obamai ją paskirti Naujojo Džersio federaline teisėja“, – sakė Naujojo Džersio senatorius Bobas Menendezas (Bobas Menendesas), kurio pranešimą cituoja žiniasklaida.

„Meldžiuosi už teisėją Salas bei jos šeimą ir tai, kad atsakingieji už šį siaubingą aktą būtų greitai sugauti ir stotų prieš teisingumą“, – sakė senatorius.

Teisėjai šiuo metu yra paskirta nagrinėti grupinį ieškinį, kurį pateikė grupė „Deutsche Bank“ investuotojų, tvirtinančių, kad bankas nesugebėjo tinkamai prižiūrėti labai rizikingais laikomų klientų, įskaitant nuteistą seksualinį nusikaltėlį Jeffrey Epsteiną (Džefrį Epsteiną), kuris nusižudė pernai kalėjime laukdamas teismo.

E. Salas nagrinėjo keletą didelio atgarsio sulaukusių bylų ir vadovavo 2014 metais vykusiam teismo procesui dėl realybės šou „Real Housewives of New Jersey“ žvaigždės Teresos Giudice (Teresos Džudičei) ir jos vyro Joe (Džo), kaltintų sukčiavimu.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

nuomonė

kodėl slepiat,kad dar nagrinėjo pedofilo epšteino bylą

SUSIJUSIOS NAUJIENOS