Kalifornijoje per naujausią šaudymo incidentą žuvo keturi žmonės | kl.lt

KALIFORNIJOJE PER NAUJAUSIĄ ŠAUDYMO INCIDENTĄ ŽUVO KETURI ŽMONĖS

Nedidelėje mohavių bendruomenėje savaitgalį automobilyje buvo rasti keturi nušauti žmonės – tai dar vienas mirtinas smurto aktas, dėl kurio JAV šiemet užfiksuotas rekordinis masinių žmogžudysčių skaičius.

Pareigūnai pirmadienį pranešė, kad aukomis tapo trys moterys ir vyras. Iškart nebuvo suimtųjų, tačiau du žmonės buvo ieškomi apklausai kaip „suinteresuoti asmenys“, o grėsmės kitiems asmenims neinkorporuotoje mohavių bendruomenėje nebuvo, sakė Kerno apygardos šerifo biuro atstovė Lori Meza (Lori Mesa).

Tai 19-oji masinė žmogžudystė 2023 metais, o tai yra daugiausiai masinių žmogžudysčių iki balandžio mėnesio pabaigos per visus metus bent nuo 2006-ųjų, rodo duomenų bazė, kurią tvarko „The Associated Press“ ir „USA Today“ kartu su Šiaurės rytų universitetu. Masinė žmogžudystė apibrėžiama kaip keturių ar daugiau žmonių, išskyrus užpuoliką, nužudymas.

Detektyvai siekia nustatyti ir suimti įtariamąjį (-uosius), atsakingą (-us) už šį nusikaltimą.

Šiais metais pasiektas rekordinis tempas – maždaug po vieną per savaitę. Tarp naujausių smurto atvejų yra šaudymo incidentas Teksaso kaimiškajame miestelyje, kai 38 metų vyras nužudė penkis kaimynus, jiems paprašius liautis šaudyti savo kieme naktį, nes negali užmigdyti kūdikio. Jis vis dar yra laisvėje.

Vėlų sekmadienio vakarą Kerno apygardos pareigūnai sureagavo į pranešimą apie šaudymą atokioje mohavių bendruomenėje ir rado keturias aukas su šautinėmis žaizdomis viršutinėje kūno dalyje, sakoma Kerno apygardos šerifo biuro pranešime.

Trys iš jų mirė įvykio vietoje, o vienai moteriai mirtis konstatuota ligoninėje, pranešė pareigūnai. Jų tapatybes turėjo nustatyti ir paskelbti koronerio biuras, pranešęs šeimos nariams.

„Detektyvai siekia nustatyti ir suimti įtariamąjį (-uosius), atsakingą (-us) už šį nusikaltimą“, – sakė biuras.

Kitos detalės, pavyzdžiui, įtariamas motyvas, iš karto nebuvo atskleistos.

Neinkorporuotas mohavių miestas, kuriame gyvena 3 600 gyventojų, yra prie svarbios geležinkelio linijos, dviejų valstijos greitkelių sankryžoje, vakarinėje Mohavių dykumos pusėje, maždaug 113 km į šiaurę nuo Los Andželo.

Šis regionas garsėja aukso ir sidabro kasyba, o šiuo metu yra žinomas dėl vėjo jėgainių parkų ant netoliese esančių kalvų ir Mohavių oro ir kosmoso uosto, kuriame įsikūrusios tokios aviacijos ir kosmoso bendrovės kaip „Virgin Galactic“.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Reiktu

Amurlekonam leisti 50CAL. kulkosvaidzius isigyt,,,savyginai,,procesas zyyyymiai paspartetu,nebut kada JAValkatom po pasauli sliauziot.

taip

obam samanas valdo bida o sis puse jav demonu ir visu sionsatanystiniu velniu kurie plinta po visa planeta naikindami neva zmoniu o klonu rankomis viska kas gyva o pries A sakys o rieko cia mes jie patys ta dare tik m / o kas prievartavo ? ...z...=0

SUSIJUSIOS NAUJIENOS