Lenkijos pasienyje su Baltarusija rastas dar vieno migranto lavonas | kl.lt

LENKIJOS PASIENYJE SU BALTARUSIJA RASTAS DAR VIENO MIGRANTO LAVONAS

Pirmadienį Lenkijos pasieniečiai netoli sienos su Baltarusija, sunkiai prieinamoje Belovežo girios dalyje, surado jauno vyro lavoną be dokumentų.

„Patvirtinu, kad mes radome jauno vyro palaikus pelkėtoje vietovėje Topilo kaimo rajone“, - pranešė televizijos kanalui TVN 24 Palenkės vaivadijos policijos atstovas Tomaszas Krupa. Preliminariais duomenimis, nelaimėlis galėjo būti Jemeno pilietis, kuriam anksčiau pavyko nelegaliai pereiti sieną.

Nuo praėjusių metų spalio Lenkijos teritorijoje buvo rasti septynių nelegalių migrantų palaikai. Aštuntasis migrantas buvo rastas gyvas, bet vėliau jis mirė ligoninėje. Žuvusiųjų tapatybės nepavyko nustatyti.

Nuo šių metų pradžios Lenkijos pasieniečiai užkirto kelią daugiau kaip 1,2 tūkst. mėginimų nelegaliai patekti į šalį iš Baltarusijos teritorijos. Pernai užfiksuota 39,7 tūkst. tokių mėginimų.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Anonimas

Jokios atsakomybes nera ,jo pačio atsakomybė savo gyvybei buvo.Ko neša velnias kur nereikia ,savo tėvynėje gyvenk ir kovok, kad joje būtų gerą gyventi.Mat kažkieno atsakomybė , į kitą šalį norint pereiti, karo metų šaudydavo . Visai nudurnėjo pasaulio žmonės,kiekvienas savo gyvybę turi saugoti,tiek keliuose kad mašina neužmuštu ,tiek pasieniuose.

Skaitytojas

Personalinė Lukašenkos atsakomybė.

Anonimas

Gaila, tik vieno....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS