Mamos pagalbos šauksmas: sūnus Olandijoje dingo lyg į vandenį, nuo rugsėjo – jokių žinių | kl.lt

MAMOS PAGALBOS ŠAUKSMAS: SŪNUS OLANDIJOJE DINGO LYG Į VANDENĮ, NUO RUGSĖJO – JOKIŲ ŽINIŲ

Olandijoje mįslingai dingo 23-ejų Giedrius Žgunas. Jauno vyro mama netveria nerimu – su sūnumi telefonu nebegali susisiekti nuo rugsėjo vidurio.

Kaip portalo žurnalistams pasakojo dingusiojo mama Loreta, sūnus prieš trejus metus per agentūrą Vilniuje išvyko dirbti į Olandiją ir gyveno Amsterdame. Pastaruoju metu G. Žgunas dirbo agentu, padėdavusiu žmonėms iš Lietuvos susirasti darbą Olandijoje.

„Sūnus man skambindavo beveik kasdien, kalbėdavomės. Jis visada įspėdavo apie savo planus, o dabar dingo kaip į vandenį. Skambinau visiems sūnaus draugams, kuriuos žinau, tačiau niekas nieko nežino“, – atviravo pašnekovė.

Moteris užsiminė, kad paskutinį kartą su sūnumi kalbėjosi rugsėjo 15 dieną. Tada jis Loretai pasakojo, kad važiuojant automobiliu jį sustabdė pareigūnai ir už nusižengimą, apie kurį jaunas vyras nedetalizavo, paskyrė sumokėti baudą ir paleido. 

Parašė, kad morge mano sūnaus nėra, suimto taip pat. Nė nežinau, ką galvoti...

„Nežinau, gal Giedrius man nepasakė tiesos ir jį uždarė į įkalinimo įstaigą? Bet jei taip yra, kodėl niekas nepraneša, kad jis suimtas? Šiandien ryte parašiau elektroninius laiškus net penkiems Interpolo atstovams, bet atsakymą gavau tik iš vieno. Parašė, kad morge mano sūnaus nėra, suimto taip pat. Nė nežinau, ką galvoti...“ – nerimo neslėpė Anglijoje šiuo metu gyvenanti Loreta.

1998-ųjų sausio 4 dieną gimęs G. Žgunas yra 1,90 cm ūgio, rusvų trumpų plaukų, nešioja akinius.

Pasak mamos, Giedrius šitaip dingsta pirmą kartą. Po pokalbio su žurnalistais moteris užsiminė dėl dingusio sūnaus telefonu besikreipusi į ambasadą. Tačiau tegalėjo palikti balso pranešimą. Pašnekovė viliasi, kad atsakingi atstovai artimiausiu metu su ja susisieks.

Ką nors žinančius apie G. Žguną, ar turinčius kitos reikšmingos informacijos, Loreta prašo susisiekti su tel. nr. +447914154578.

GALERIJA

  • Mamos pagalbos šauksmas: sūnus Olandijoje dingo lyg į vandenį, nuo rugsėjo – jokių žinių
Scanpix, asmeninio archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (16)

Anonimas

Ja senai atsirado,

nija

mums gal ir ne bedos,bet mamai tai dideles bedos,jos vaikas dingo,ir ji kreipsis bet kur kad kazka isjudintu,suzinotu,juk gal kas atsilieps

R

Na niekaip nesuprantu , prie jo čia mums olando ir anglės bėdos. Bėda kai priskiria , tai jau Lietuvą prisimenat ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS