Rusija liepsnoja: didelis gaisras kilo prekybos centre, kuriame galėjo būti gaminami dronai | kl.lt

RUSIJA LIEPSNOJA: DIDELIS GAISRAS KILO PREKYBOS CENTRE, KURIAME GALĖJO BŪTI GAMINAMI DRONAI

Naktį į šeštadienį Rusijos mieste Iževske kilo didelis gaisras. Rusijos nepaprastųjų situacijų ministerija nenurodė incidento vietos, bet, šaltinių duomenimis, šiame pramonės objekte galėjo būti gaminami dronai.

Tai pranešė portalas „rbc.ua“, remdamasis „Telegram“ kanalu „Astra“.

Degusio pastato adresu įsikūręs prekybos centras. Rusijos nepaprastųjų situacijų ministerijos atstovai pareiškė, kad degė „gamybinis pastatas“.

Oficialiais duomenimis, įmonės, kurioje kilo gaisras, veikla susijusi su profesionalių ploviklių ir dezinfekcijos priemonių gamyba. Tuo pačiu adresu dirba chemijos įmonė „Ižsintez-Chimprom“ ir prekybos centras „Naujieji namai“, kuris, anot žiniasklaidos publikacijų, dar pernai buvo perduotas bepiločių orlaivių gamybai.

 

 

Anksčiau Rusijos nepaprastųjų situacijų ministerija pranešė, kad ugniagesiai užgesino gaisrą gamybiniame pastate, gaisravietė laistoma, ardomos konstrukcijos. Ugnis buvo apėmusi 3,5 tūkst. kvadratinių metrų plotą. Gaisrą gesino daugiau kaip 70 žmonių ir 33 technikos vienetai. Preliminariais duomenimis, nukentėjusiųjų nėra.

 

 

Pastaruoju metu Rusijos teritorijoje vis dažniau griaudėja sprogimai ir kyla gaisrai. Rusai skundžiasi bepiločių orlaivių atakomis bei raketų smūgiais ir dėl to kaltina Ukrainos kariuomenę.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Kaunietis

Prekybos centre dronus gamykla...

chutin puilo

Kur ginklai Ukrainai, kur žadėtieji F-16?

Klausimėlis

Kada liepsnos kremlius ir tiltas į Krymą pavirs nuolaužų krūva?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS