Tragedija JAV: vakarėlyje per šaudymą žuvo du paaugliai, šeši sužeisti | kl.lt

TRAGEDIJA JAV: VAKARĖLYJE PER ŠAUDYMĄ ŽUVO DU PAAUGLIAI, ŠEŠI SUŽEISTI

Džordžijos valstijoje per šaudymą žuvo du iš daugiau nei 100 paauglių, šeštadienį susirinkusių į vakarėlį namuose, dar šeši buvo sužeisti, pranešė Jungtinių Valstijų pareigūnai.

Tyrėjai aiškinasi, kas vyko namuose Daglasvilyje. Dėl šaudymo nebuvo suimtas nė vienas asmuo, ir neaišku, ar šaudė daugiau nei vienas asmuo.

Daglaso apygardos šerifo biuro kapitonas Trentas Wilsonas (Trentas Vilsonas) naujienų agentūrai „The Associated Press“ sakė, kad šūviai nuaidėjo šeštadienį tarp 22 val. 30 min. ir 23 val. 30 min. vietos (15 val. 30 min. iki 16 val. 30 min. Lietuvos) laiku.

Jis paragino galimus liudininkus suteikti daugiau informacijos apie tai, kaip prasidėjo šaudymas ir kas už tai atsakingas.

„Žinome, kad namuose vyko vakarėlis, kuriame dalyvavo daugiau nei šimtas paauglių. Įvyko susirėmimas, kurio metu du žmonės žuvo, o šeši buvo sužeisti nuo šūvių. Šiuo metu informacija labai ribota“, – sakoma sekmadienį socialiniuose tinkluose paskelbtame Daglaso apygardos šerifo biuro pareiškime.

T. Wilsonas atsisakė nurodyti dviejų žuvusiųjų vardus ir pavardes, tačiau teigė, kad jie buvo jaunesni nei 18 metų.

Daglasvilis yra šiek tiek daugiau nei 32 km į vakarus nuo Atlantos, Džordžijos sostinės.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

ir

tai vyksta pastoviai su jaunimu nes sios obaabid saikos tikslas nuginkluot visa jav tauta kuri nevienalyte ir dar skaldoma ta matome zydu kanale RTVi dezurny po niujorku===

SUSIJUSIOS NAUJIENOS