Vokietijos prokuroras: konkretūs įrodymai rodo, kad M. McCann yra negyva | kl.lt

VOKIETIJOS PROKURORAS: KONKRETŪS ĮRODYMAI RODO, KAD M. MCCANN YRA NEGYVA

Vokietijos pareigūnai turi „konkrečių įrodymų“, kad dingusi britų mergaitė Madeleine McCann (Madlen Makan) yra negyva, trečiadienį pranešė Braunšveigo prokuroras Hansas Christianas Woltersas (Hansas Kristijanas Voltersas) naujienų agentūrai AFP.

„Tai yra konkretūs įrodymai, faktai, kuriuos turime, ne vien požymiai“, – kalbėjo H. Ch. Woltersas. Jis pridūrė, kad negali atskleisti tikslios informacijos.

„Mes neturime teismo medicinos įrodymų dėl Madeleine mirties, tokių kaip jos kūnas“, – pridūrė jis.

Birželio pradžioje policija suteikė vilčių, kad atskleis daug metų neatskleistą trejų metų mergaitės dingimo paslaptį, kai pranešė, kad atlieka tyrimą dėl 43 metų Vokietijos piliečio galimų sąsajų su jos dingimu 2007 metais Portugalijoje, Praja da Luso kurorte.

Įtariamasis, kurį vokiečių žiniasklaida įvardino kaip Christianą B., anksčiau buvo teistas už lytinius nusikaltimus, įskaitant seksualinę prievartą prieš vaikus ir žaginimą.

Prokurorai sakė besilaikantys prielaidos, kad Madeleine yra negyva, nors britų pareigūnai ir toliau jos bylą tiria kaip žmogaus dingimo bylą.

H. Ch. Woltersas sakė, kad pareigūnai parašė laišką Madeleine šeimai, tačiau laiško turinio neatskleidė.

Jis taip pat patvirtino, kad Christianas B. pateikė prašymą anksčiau išeiti į laisvę iš Kylio kalėjimo, kur šiuo metu atlieka bausmę už prekybą narkotikais.

Tačiau įtariamasis paleistas anksčiau laiko nebus, nes jam išduotas arešto orderis dėl pagyvenusio amžiaus moters išžaginimo Portugalijoje, nurodė prokuroras.

Britė mergaitė Madeleine, dar vadinama Maddie (Medi), dingo 2007 metų gegužės 3 dieną beveik prieš pat savo ketvirtąjį gimtadienį, kai tėvai, palikę ją miegančią viešbučio kambaryje, su draugais vakarieniavo šalimais esančiame restorane.

Jos paieškos buvo vienos didžiausių per pastaruosius metus.

Nepaisant daugybės įtariamųjų ir teorijų apie tai, kas galėjo įvykti, dėl mergaitės dingimo iki šiol niekas nenuteistas, jos pėdsakų niekas nerado.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Arijas

Zudikus-pedofilus-iskrypelius-arabus reikia surasti ir labai is leto uzdusinti.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS