Aukcione bus parduodama servetėlė, ant kurios L. Messi pasirašė pirmąją sutartį su „Barça“ | kl.lt

AUKCIONE BUS PARDUODAMA SERVETĖLĖ, ANT KURIOS L. MESSI PASIRAŠĖ PIRMĄJĄ SUTARTĮ SU „BARÇA“

Servetėlė, ant kurios Lionelis Messi 2000 m. pasirašė savo pirmąją sutartį su Barselonos futbolo klubu, bus parduodama Didžiosios Britanijos aukcione „Bonhams“, pranešė dienraštis „La Vanguardia“.

Aukcionas turėtų įvykti kovo 18–27 dienomis, o numatoma servetėlės pardavimo kaina siekia nuo 300 tūkst. iki 500 tūkst. svarų.

Šią futbolo relikviją seife kruopščiai išsaugojo tuometinis L. Messi atstovas Horacio Gaggioli.

Ant servetėlės yra ne tik L. Messi parašas – ją taip pat pasirašė Barselonos futbolo klubo techninis sekretorius Carlesas Rexachas ir talentų ieškotojas Josepas Maria Minguella, kuris ir atrado šį žaidėją.

Ant pietų metu Montžuiko teniso klube „La Reial Societat de Tennis Pompeia“ pasirašytos servetėlės yra ir C. Rexacho ranka rašytas komentaras.

Nuo to laiko L. Messi laimėjo ne vienas svarbias rungtynes, tarp jų – Čempionų lygą ir Pasaulio taurę, o kai 2000 m. iš Argentinos klubo „Newell‘s Old Boys“ perėjo žaisti į Barselonos akademiją, jam tebuvo vos trylika.

2021 m. pasaulio čempionas paliko „Barca“ ir perėjo į klubą „Paris Saint-Germain“, o pernai prisijungė prie „Inter Miami“.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

GGG

Iš to kuris nupirks reiktu atimti visa turtą ir atiduoti vargšams, o pati uždaryti į durnyna...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS