„Tauras“ parodė nagus „Sūduvai“, bet taškų iš marijampoliečių neatėmė | kl.lt

"TAURAS" PARODĖ NAGUS "SŪDUVAI", BET TAŠKŲ IŠ MARIJAMPOLIEČIŲ NEATĖMĖ

Lietuvos futbolo A lygos čempionato autsaideris Tauragės „Tauras“ svečiuose parodė nagus Marijampolės „Sūduvos“ komandai. Tauragės futbolininkai pirmieji įmušį įvartį, tačiau vėliau praleido net tris. Ketvirtoje vietoje įsitvirtinusi "Sūduva" įveikė svečius 3:1.  Nugalėtojams du įvarčius pelnė rezultatyviausias A lygos čempionato žaidėjas Nerijus Valskis.  Po šių rungtynių Nerijaus sąskaitoje – jau 22 įvarčiai.

Suvalkijos ekipa pranašiau ėmė žaisti tik nuo pirmojo kėlinio vidurio. "Taurui" teko dėti nemažai pastangų, kad apsigintų nuo Valentino Baranovskio ir N.Valskio atakų. Vis dėlto iki pertraukos aikštės šeimininkams nepavyko įmušti įvarčio, nors jie ir spaudė svečius.

Po pertraukos marijampoliečiai ir toliau atakavo, tačiau pirmasis įvartis krito į jų vartus. Po tolimo Laimono Trakšelio smūgio kamuolys atsitrenkė į skersinį ir atšoko į aikštę. Pirmas prie jo suskubo J.M.Amanis - 0:1.

Tačiau svečiai džiūgavo labai trumpai. Jau po poros minučių rezultatą išlygino Povilas Kiselevskis - 1:1.

Antrojo kėlinio viduryje po N.Valskio baudos smūgio į priekį išsiveržė "Sūduvos" futbolininkai - 2:1. Marijampoliečių atakų lyderis ir toliau grasino "Tauro" vartams, o dar kartą pasižymėti jam pavyko 85-ąją minutę. Po puikaus Mariaus Šoblinsko perdavimo  N.Valskis vienas išsiveržė prieš varžovų vartininką ir smūgiavo taikliai. A lygos pirmenybių bronziniai prizininkai šventė pergalę rezultatu 3:1.

Marijampolės „Sūduva“ – Tauragės „Tauras“ 3:1 (0:0).

Įvarčiai: P.Kiselevskis (53), N.Valskis (67, 85); J.M.Amanis (51).


 

Gairės: A lyga, Tauras, Sūduva
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS