Vasarą M. Grigonis atsisveikins su „Žalgiriu“ | kl.lt

VASARĄ M. GRIGONIS ATSISVEIKINS SU „ŽALGIRIU“

Šio sezono Kauno „Žalgirio“ lyderis Marius Grigonis artėjančią vasarą paliks gimtojo miesto klubą. Tinklalapio „BasketNews.lt“ žiniomis, 26 metų 198 cm ūgio gynėjas karjerą tęs Maskvos CSKA komandoje.

Oficialiai apie sutartį turėtų būti paskelbta tik vasarą, tačiau žodinis susitarimas tarp abiejų pusių jau pasiektas. CSKA klubas „Žalgiriui“ vasarą sumokės 150 tūkst. eurų išpirką.

Ženkliai išaugs ir paties Grigonio atlyginimas. Kaune jis uždirbdavo apie 600 tūkst. eurų per sezoną, o Maskvoje atlyginimas gerokai viršys 1 mln. eurų. Kai susitarimai tarp žaidėjo ir naujo klubo pasiekiami nesibaigus sezonui, tai dažniausiai reiškia pasiūlymą, kurio sunku atsisakyti.

Grigonis „Žalgiryje“ žaidžia nuo 2018 metų ir šį sezoną fiksuoja geriausius karjeros rodiklius. Per vid. 28 min. jis pelno po 13,9 taško, atlieka po 3,2 rezultatyvaus perdavimo, o tritaškius meta 47,3 proc. taiklumu. Spalį jis buvo išrinktas naudingiausiu Eurolygos mėnesio žaidėju.

CSKA komandoje atakuojančio gynėjo pozicija, kurioje žaidžia Grigonis, gali išgyventi nemažus pokyčius.

Vasarą baigs galioti antrą sezoną CSKA komandoje rungtyniaujančio Darruno Hiliardo sutartis, o Danielis Hackettas, nors ir turi iki 2022 m. vasaros galiojantį kontraktą, negali būti tikras dėl vietos kitam sezonui.

Neaiški ir Mike’o Jameso ateitis. Dėl dar vieno konflikto su treneriu Dimitriu Itoudžiu jis buvo neribotam laikui suspenduotas ir manoma, kad CSKA galiausiai turės rinktis tarp trenerio ir rezultatyviausio komandos žaidėjo.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

oi

LIKS MINAKLIS zALGIRIO ISSIGELBEJIMAS

cha,cha,cha

gal ir išvažiuos, tik ne į CASK. Pažiūrėkit į kalendorių. Su balandžio 1-ąja ir artėjančiom ŠV.Velykom.

Patriotas

Labai liudna,kad nesugebam islaikyti net vienos komandos kuri garsina Lietuvos varda.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS