Planuojama atnaujinti skrydžius į Varšuvą ir Oslą | kl.lt

PLANUOJAMA ATNAUJINTI SKRYDŽIUS Į VARŠUVĄ IR OSLĄ

Artimiausiu metu planuojama atnaujinti reguliarius skrydžius į Varšuvą ir Oslą, sako premjeras Saulius Skvernelis. Anot jo, Vyriausybės sprendimas gali būti priimtas trečiadienį.

„Tos kryptys, kurios yra arba jau atidarytos, arba artimiausiu metu gali būti atidarytos, – tai yra „Lufthansa“ skrydis (į Frankfurtą – BNS) priimtas sprendimas, „Air Baltic“ skrydžiai su Baltijos valstybėmis, matyt, pakeliui ir LOT skrydžiai į Varšuvą ir trečiadienį taip pat bus svarstoma dėl Norvegijos“, – žurnalistams antradienį sakė premjeras.

Anot jo, kelionių organizatorės „Kidy Tour“ sprendimas pardavinėti bilietus, negavus leidimų skrydžiams, yra neatsakingas.

„Reikia labai aiškiai žinoti, kad tie, kas pardavinėja bilietus ir organizuoja, elgiasi neatsakingai. Kol nėra sprendimų, dėl to negalime jokių lūkesčių sukelti žmonėms ir juolab pardavinėti bilietų, o po to pardavus bilietus naudoti kaip argumentą, kad žiūrėkite, mes jau pardavėm bilietą, neturime leidimo, bet duokite jį“, – sakė premjeras.

„Kidy Tour“ praėjusią savaitę negavo Lietuvos transporto saugos administracijos (LTSA) leidimo skrydžiams iš Vilniaus į Oslą, Dubliną, Londoną bei atgal gegužės 16-20 dienomis.

Įmonė skelbė į planuotus skrydžius pardavusi apie pusę bilietų, tačiau vėliau grąžino pinigus.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS