Vilniuje ir Kaune jau išnešiota 80 proc. likusių pensijų | kl.lt

VILNIUJE IR KAUNE JAU IŠNEŠIOTA 80 PROC. LIKUSIŲ PENSIJŲ

Praėjusią savaitę pensijų išnešiojimą Vilniuje ir Kaune iš privačios įmonės „Bastaras“ perėmęs Lietuvos paštas per keturias dienas išnešiojo didžiąją dalį – 83 proc. dar likusių neišnešiotų pensijų.

Anot pašto atstovės Vaidos Budrienės, Vilniuje reikėjo pensijas išnešioti apie 2,3 tūkst., o Kaune apie 600 pensininkų, šiuo metu pinigai dar nepasiekė apie 500 žmonių.

„Šimtu procentu garantuoti negalime, kad visi gaus, nes būna, kai neranda namuose, bet didžioji dalis tikrai turėtų iki šios savaitės pabaigos gauti“, – BNS sakė ji.

V. Budrienės teigimu, „Sodra“ iki vasario 26 dienos pratęsė pensijų nešiojimą žmonėms, kurių nerandama namuose. Tai reiškia, kad laiškininkai papildomai eis kas savaitę, kol ras žmogų namie.

„Sodros“ atstovas Saulius Jarmalis teigė, kad įprastai per mėnesį nepristatoma apie 2 proc. pensijų.

Lietuvos paštas praėjusią savaitę perėmė įmonės „Bastaras“ įsipareigojimus pristatyti pensijas Vilniuje bei Kaune, kur jų laiku – iki sausio 26 dienos – negavo keli tūkstančiai pensininkų. Todėl sutartis su „Bastaru“ buvo nutraukta.

Kaip teigė laikinasis „Sodros“ vadovas Ježy Miskis, kol konkurso būdu bus pasirinkta nauja įmonė, pensijas šiuose miestuose laikinai nešios Lietuvos paštas.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

na matai kaip puiku

penkias dienas neede pensininkai pasedejo ......ir susitaupe vaistams

Kukariekus

O kodėl pensijų nešioti Lietuvos paštas negali visą laiką?O kas laukia Bastaraso,kuris sukniso tūkstančiams pensininkų jų ir taip sunkią kasdienybę?Ar čia Kukuraitis nei prie ko?Ar naują išnešiotoją irgi parinks kukuraičiai?Brangūs pensininkai-achtung,achtung!!!!.

zelemunčikas

Valiooo,Kukuraitis pensininkams atšaukia pasnyką.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS