Patarėja: iki NATO susitikimo Vilniaus vadovai turi pasirūpinti gatvių asfaltavimu, švara | kl.lt

PATARĖJA: IKI NATO SUSITIKIMO VILNIAUS VADOVAI TURI PASIRŪPINTI GATVIŲ ASFALTAVIMU, ŠVARA

Iki liepą Vilniuje vyksiančio NATO viršūnių susitikimo naujai išrinkti sostinės vadovai turės pasirūpinti gatvių asfaltavimu ir miesto švara, sako prezidento patarėja Asta Skaisgirytė.

„Vilniaus gatvės turės būti išasfaltuotos ir lygios – tikrai taip, ir pasirūpinti miesto švara, ir kaip prisistatys Vilnius, kuris švenčia 700 metų, pasauliui, tai čia yra šansas būtent Vilniaus merui ir Vilniaus naujai savivaldybei“, – Žinių radijui antradienį sakė prezidento patarėja.

NATO viršūnių susitikimas Vilniuje vyks liepos 11–12 dienomis. Jame laukiama maždaug 40 NATO šalių-narių ir šalių partnerių delegacijų, pirminiais duomenimis, renginyje dalyvaus ir delegacijas lydės apie 5 tūkst. žmonių.

Pasak A. Skaisgirytės, artėjant susitikimui, logistika besirūpinantys pareigūnai domisi, ar bus įrengta viršūnių susitikimo vieta Vilniuje, ar bus geras privažiavimas.

Prezidento patarėjos teigimu, jau dabar aišku, kad viešbučių visiems užteks, nors kai kuriems delegatams ir žurnalistams gali reikėti apsistoti kituose miestuose, pavyzdžiui, Trakuose ar Kaune.

Mero rinkimus Vilniuje sekmadienį vykusiuose rinkimuose laimėjo konservatorius Valdas Benkunskas.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

!!!

Reik pradet jau dabar!!!

rinkėjas

Turi iversti tvarką. Kitaip bus gėda.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS