Vilniuje – išpuolis prieš „Iki“ apsaugininką: spardė ir daužė įkliuvę jauni vagys | kl.lt

VILNIUJE – IŠPUOLIS PRIEŠ „IKI“ APSAUGININKĄ: SPARDĖ IR DAUŽĖ ĮKLIUVĘ JAUNI VAGYS

Trečiadienio popietę Vilniuje sužalotas vagišius besivijęs prekybos centro „Iki“ apsaugininkas. Įvykį užfiksavę žmonės prašo atsiliepti tuos, kurie atpažįsta smurtavusius asmenis. Pareigūnai pradėjo tyrimą.

Nuotrauka, kurioje užfiksuotas šis įvykis, išplito feisbuke. Vaizdu pasidalijusi moteris prašė atsiliepti vaikinų tėvus.

„Paaugliai mušė, spardė žmogų. Gal atpažįstate savo atžalas“, – rašė ji.

Kaip teigiama komentaruose po įrašu, šitokio išpuolio auka tapo sostinėje esančio prekybos centro „Iki“ apsaugininkas esą po to, kai du vaikinai, nesusimokėję už prekes, bandė sprukti.

Juos nufotografavusi moteris sakė apie įvykį pranešusi pareigūnams. „Gal ir neturi priekaištų nukentėjusysis, bet aš norėčiau, kad vaikigaliai būtų sudrausminti“, – akcentavo ji.

„Manau, reikia viešinti – tėvai patys atpažins“, – pritarė socialiniame tinkle komentavusi Irma. „Aš nesuprantu, iš kur tokių išgamų atsiranda? Kokį pavyzdį tėvai rodo vaikui, kad jis taip elgiasi?“ – piktinosi Kornelijus. „Net ir pas gerus tėvus užauga nelabai geri vaikai! Pacanai yra pacanai ir nė vienas neužaugo be muštynių! Žmogų dar formuoja sociumas: mokykla, draugai ir t. t. Tad kaltinti tėvus nematau prasmės! Na, o vaikinukus, tai reikėtų nubausti, kad kitą kartą galvotų“, – pridūrė Kristina.

„Nieko nepasieksite – tėvai tylės, o vaikai toliau taip elgsis – taip išauklėti. Bausti negalima“, – spėjo Audronė. „Parazitai, o ne jaunimėlis...“ – piktinosi Justina.

Pacanai yra pacanai ir nė vienas neužaugo be muštynių!

Iškvietimą į įvykį Vilniuje, Geležinio Vilko gatvėje, Vilniaus apskrities pareigūnai gavo rugsėjo 13 dieną 15.23 val. Kaip teigta, pirminiais duomenimis, prekybos centro „Iki“ apsaugos darbuotojas buvo sumuštas vagių, kurių amžius galėtų siekti iki 25 metų. 62-ejų apsaugininkui praskėlę galvą, abu asmenys pasišalino link Savanorių prospekto viešojo transporto stotelės.

Pasak sostinės policijos atstovės Loretos Kairienės, ekipažui atvykus į nelaimės vietą, paaiškėjo, kad incidentas įvyko sostinės Savanorių prospekte, prie namo. Čia nenustatytas asmuo trenkė apsaugininkui kumščiu į galvą, kai jis bandė jį sulaikyti dėl parduotuvėje „Iki“ įvykdytos vagystės.

„Iki“ Komunikacijos vadovė Vaida Budrienė portalo kauno.diena.lt žurnalistams pridūrė, kad jaunuoliai bandė iš parduotuvės pavogti alkoholinio gėrimo butelį. Mėginant juos sulaikyti, vienas jaunuolis spyrė apsaugos darbuotojui ir šis nugriuvo. Pašnekovės teigimu, jaunuoliai pareigūnams žinomi.

Po įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymus sveikatos sutrikdymo. Už tai gresia viešieji darbai arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki vienerių metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (29)

Jonas

Uz tokia nusususia alga dar reik su visokiais benkartais kariaut, da pasol

Tai

Būsimieji gangsteriai, mokosi vagių amato. Nes teisėsauga atlaidi jaunoliams, juk visas gyvenimas dar priekyje, auklės juos, bet neatsakys jeigu neišauklės..

Aferistas

Kaip visada amžius jos apsaugo nuo bausmiu. Super, o tu pacanui duok į veida tai būs oooo kiek reikalų....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS