Kaip siaubo filme: vyras su peiliu rankoje vijosi nepilnametį ir grasino jį papjauti | kl.lt

KAIP SIAUBO FILME: VYRAS SU PEILIU RANKOJE VIJOSI NEPILNAMETĮ IR GRASINO JĮ PAPJAUTI

Vilniaus Pilaitės mikrorajone vyras su peiliu rankoje vijosi nepilnametį ir grasino jį papjauti. Nors apie šį įvykį jaunuolis papasakojo pareigūnams, žmonės neslepia – gyvena baimėje dėl savęs ir vaikų.

„Saugokitės ir saugokite vaikus!!! Gyvena Pilaitėje ir vaikšto su peiliu, grasina, kad papjaus. Draugės pažįstamas ėjo iš stadiono, jam iš paskos pradėjo bėgti su peiliu rėkdamas ir grasindamas, kad papjaus. Į laiptinę įbėgęs pažįstamas, užtrenkė duris prieš pat jį. Prie laiptinės sustojęs pradėjo trankyti į duris. Policijai skambinta ir pranešta“, – teigiama Pilaitės mikrorajono gyventojus feisbuke vienijančioje grupėje.

Šis įrašas, socialiniame tinkle iliustruotas nuotrauka, kurioje iš nugaros matomas garbanotas, tamsiaplaukis vyras, vilkintis juodos spalvos bliuzoną su gobtuvu, šviesios spalvos sportines kelnes, avintis juodus sportinius batelius su baltos spalvos padu. Taip pat matyti, kad kairėje rankoje jis nešasi į peilį panašų daiktą.

Pamatę pasidalytą informaciją, internautai įsitraukė į aktyvią klausimų–atsakymų diskusiją, neslėpdami išgąsčio dėl aprašyto nepažįstamojo elgesio jų gyvenamame mikrorajone. „Kas čia darosi? Nebejauku išeiti į gatvę. Apie vaikus nebešneku... Siaubas…“ – atviravo moteris. „Šakės! Kas darosi pas mus, Pilaitėje? Toks rajonas buvo ramus, o dabar vakare baisu!“ – pridūrė kita gyventoja.

Tik nesumąstykit imtis veiksmų – prieš peilį visi lygūs. Prisidarysite problemų.

„Kodėl pabėga, o paskui parašo? Reikia į snukį duoti ir patiems sulaikyti“, – įsitikinusi dar viena moteris. Tačiau į savo klausimą ji netrukus sulaukė atsako. Tiesa, retorinio, klausiamojo: „Kumščiais prieš peilį?“ – pasiteiravo į virtualų pokalbį įsitraukęs vyras. „Gyvenu tolokai nuo jūsų, bet jau ne veną esu supakavus – nebėgu iškart rašyti ir aptarinėti, kas vyksta už kampo“, – atkirto ji. „Tik nesumąstykit imtis veiksmų – prieš peilį visi lygūs. Prisidarysite problemų“, – pavojingiems įvykiams už akių bandė užbėgti dar vienas internautas.

„Reikėjo sekti jį iš toli, kad žinotumėme, kur nuėjo, ir susemtų“, – akcentavo kitas vyras. „Galėtų kažkas pranešti, koks „finalas“. O dabar niekas nieko nežino – surado, pagavo, kaip toliau“, – nerimo neslėpė prie įrašo komentavusi moteris.

Kaip paaiškėjo, buvo ir daugiau žmonių Pilaitės mikrorajone, kurie matė tą patį asmenį, tik elgėsi jis kiek kitaip, nei paviešintu atveju. „Mačiau stovintį Karaliaučiaus gatvėje, netoli 6 numeriu pažymėto namo. Keistai žiūrėjo – lyg kažko ieškodamas. Buvau su dviem vaikais, bet mes ėjome savais keliais, o jis ir liko ten stovėti“, – savo patirtimi dalijosi prie įrašo feisbuke komentavusi moteris.

Informacijos apie įvykį, nutikusį sostinės Karaliaučiaus gatvėje, Vilniaus apskrities pareigūnai sulaukė kovo 28-osios pavakarę, 17.20 val. Pasak policijos, pranešėjos vaikinui einant namo, prie jo priėjo nepažįstamas vyras, pradėjo jį filmuoti, išsitraukė peilį ir ėmė grasinti, kad papjaus. Pranešėjos vaikinas nubėgo namo, o minėtas asmuo stovėjo lauke, prie laiptinės.

„Nurodytu adresu atvykus pareigūnams, juos pasitiko 16-metis. Jis paaiškino, kad eidamas gatve, netyčia pečiais susitrenkė su nepažįstamu vyru. Tuomet jaunuolis pasakė nepažįstamajam, kad atsargiau eitų. Nepažįstamas vyras pradėjo konfliktuoti – išsitraukė peilį, parodė ir nuėjo tolyn. Jo nesužeidė. Jaunuolis negalėjo nurodyti, kur nepažįstamas vyras nuėjo“, – portalo kauno.diena.lt žurnalistams sakė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) atstovė Loreta Kairienė.

Pareigūnai, remdamiesi jaunuolio nurodytais požymiais, šio vyro ieškojo. Tačiau niekur jo nepastebėjo. Jaunuolis pretenzijų neturėjo.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

JOLITA

Mačiau šį jaunuolį būtent Karaliaučiaus gatvėje ties 30,54 autobuso stotele /link miesto važiuojant/, jis taip pat grasino jaunuoliui, kad ''suvarys peilį į nugarą'', atėjo nuo asocialioms šeimoms skirtų namų pusės/ kitoje gatvės pusėje/.Kadangi man 75-eri, tai kažko imtis bijojau, o jis vėliau nubėgo link Maximos. Kalbėjosi lietuviškai.

Idomu

Tai kam kažko ieškoti jeigu niekas išskyrus mentus jiems pretenzijų neturi?

juodas, garbanotas

Kokia kalba tas grasintojas kalbėjo
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS