Po mašinų smūgio į stotelę sostinėje – naujos detalės: vienas vairuotojas prisipažino neseniai gėręs | kl.lt

PO MAŠINŲ SMŪGIO Į STOTELĘ SOSTINĖJE – NAUJOS DETALĖS: VIENAS VAIRUOTOJAS PRISIPAŽINO NESENIAI GĖRĘS

Trečiadienio rytą sostinės O. Milašiaus gatvėje įvykusios avarijos, per kurią buvo suknežinta viešojo transporto stotelė, istorijoje – naujos detalės. Kaip paaiškėjo, vieno automobilio vairuotojas ne tik neturi teisės sėsti prie vairo, bet ir prisipažino neseniai gėręs alkoholio.

Į avarijos vietą atvykus pareigūnams, ekipažą pasitiko pranešėja, gimusi 1965 metais. Ji paaiškino, kad važiuodama O. Milašiaus gatve, antrąja eismo juosta, pajuto stiprų smūgį į savo automobilio „Subaru“ dešiniąją pusę. Dėl to transporto priemonė ėmė suktis ir rėžėsi į viešojo transporto stotelę.

Vėliau moteris pastebėjo, kad susidūrė su automobiliu „Ford“. Šios transporto priemonės vairuotojas, gimęs 2000 metais, pareigūnams paaiškino, kad ne tik neturi teisės vairuoti, bet ir neseniai yra vartojęs alkoholio.

„Vairuotojas taip pat teigė, kad jam važiuojant pirmąja eismo juosta, jis įvažiavo į ant kelio susidariusią balą. Dėl to nesuvaldė savo „Ford“ ir atsitrenkė į antrojoje eismo juostoje važiavusį „Subaru“. Po susidūrimo abu automobiliai pradėjo suktis ir rėžėsi į netoliese esančią viešojo transporto stotelę“, – sakė Vilniaus apskrities policijos atstovė Loreta Kairienė.

Feisbuko grupės „Reidas Vilniuje | Trikojis Vilniuje“ nuotr.

Pareigūnams patikrinus „Subaru“ vairuotojos girtumą, nustatyta, kad ji – blaivi. Tuo tarpu, „Ford“ vairuotojas pirmą kartą į alkotesterį įpūtė 1,01 prom., antru – 0,95 prom. Taip pat nustatyta, kad jis neturi teisės vairuoti transporto priemonės.

„Medikams apžiūrėjus „Subaru“ vairavusią moterį, lūžių jie nerado. Vairuotoja savarankiškai vyks į gydymo įstaigą“, – teigė L. Kairienė.

GALERIJA

  • Po mašinų smūgio į stotelę sostinėje – naujos detalės: vienas vairuotojas prisipažino neseniai gėręs
Feisbuko grupės „Reidas Vilniuje | Trikojis Vilniuje“ nuotr.
Gairės: avarija, avarija LT, Vilnius, stotelė, o. Milašiaus gatvė, girtas vairuotojas
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS