Girto keturratininko įkaitais buvo tapę ne tik buvusieji restorane, bet ir moksleiviai | kl.lt

GIRTO KETURRATININKO ĮKAITAIS BUVO TAPĘ NE TIK BUVUSIEJI RESTORANE, BET IR MOKSLEIVIAI

  • 11

Portalui kauno.diena.lt pavyko išsiaiškinti daugiau neeilinio penktadienio popietės įvykio Lapių miestelio prieigose, kai neblaivus keturračio ekipažas taranavo restorano vitriną, aplinkybių, kurios ne mažiau šokiruojančios. Paaiškėjo, kad prieš tai šis ekipažas pralėkė pro viešojo transporto stotelę, kurioje būriavosi moksleiviai. O prieš penkias sekundes iki smūgio į vitriną pro tą vietą praėjo šio restorano padavėja.

Apie tai portalui kauno.diena.lt pasakojo minėto nemažą šoką penktadienio popietę patyrusio restorano „Foxy“, patikslintais duomenimis, įsikūrusio Kauno rajono Ginėnų kaime, telefonu šiandien atsiliepusi moteris. Ji buvo linkusi akcentuoti, kad vos už pusantro metro nuo tos vietos, kurioje keturratis taranavo jų vitriną, sėdėjo ir klientai – moteris su aštuonmečiu berniuku.

„Pravažiavęs nemažu greičiu pro ant kalno esančią stotelę, kurioje buvo moksleivių, šis keturratis link mūsų, esančių nuokalnėje, lėkė, net nestabdydamas. Ir paskutiniu momentu, vengdamas susidūrimo su automobiliu, bandė šį nesėkmingai apvažiuoti. Tačiau viskas baigėsi labai stipriu smūgiu į mūsų vitriną“, – pasakojo pašnekovė.

Ji teigė, kad šį nutrūktgalvių ekipažą matė su kolegomis pirmą kartą. Keturračio vairuotojas po vitrinos taranavimo dar bandė pabėgti iš įvykio vietos, palikęs ant žemės gulintį dejuojantį keleivį. Tačiau vienas iš restorano darbuotojų atėmė iš bandžiusiojo pabėgti keturračio raktelius.

Pravažiavęs nemažu greičiu pro ant kalno esančią stotelę, kurioje buvo moksleivių, šis keturratis link mūsų, esančių nuokalnėje, lėkė, net nestabdydamas.

Paaiškėjo, kad ir keturračio vairuotojas, ir jo keleivis buvo be šalmų. O keleivis turėjo patirti sunkią galvos traumą, nes peržiūrėjus vaizdo įrašus, leidžiantis nutrūktgalvišku greičiu nuo kalno, jis buvo susikoncentravęs į rankoje turėtą alaus skardinę, pamiršęs, kad reikia ir už kažko laikytis.

Restoranų darbuotojų iki policijos atvykimo saugotas keturračio vairuotojas, užsiminus, kad dabar neteks ir vairuotojo pažymėjimo, prisipažino, kad jį jau prieš kelis mėnesius pragėrė. Tai akcentuojama ir Lietuvos kelių policijos tarnybos suvestinėse: „Spalio 6-ąją, apie 15.01 val., Kauno rajone, Ginėnų kaime, automobilių stovėjimo aikštelėje į pastato sieną atsitrenkė keturratis motociklas, vairuojamas tokios teisės neturinčio neblaivaus (1,48 prom.) 33 metų vyro. Nukentėjo su juo važiavęs neblaivus (1,55 prom.) 34 metų keleivis.“ 

Taranuoto restorano darbuotojus papiktino ir į įvykio vietą atvykusių policininkų elgesys. Pareiškę jiems užuojautą dėl sugadinto turto, pareigūnai išsivežė tik keturratį. Šio keleivį į gydymo įstaigą išvežė greitosios medikai. O likimo valiai paliktą įvykio kaltininką, kuris dar brovėsi į restoraną, reikalaudamas alaus, vėliau pasiėmė atvažiavęs draugas.

Pašnekovės teigimu, daugiau šio skandalingo ekipažo jie nematė. Ir džiaugiasi, kad buvo savo turtą apdraudę. Nors sugūrinti apie šeši kv. m jų neišdaužiamos bei neperšaunamos vitrinos, teks keisti ją visą, esančią trijų metrų aukščio ir šešių metrų pločio, nes sulaužytas ir rėmas. O tai kainuos daugiau kaip 30 tūkst. eurų. Be to, smūgio metu išjudintas ir salės parketas.

To tarpu Kauno policijos atstovė, pasiteiravus šiandien ryte, ar dėl šio šokiruojančio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas, atsakė, kad dar ne. Bet surinkta medžiaga perduota Kelių policijos skyriui, kuris, beje, po reformos ikiteisminių tyrimų neatlieka.

GALERIJA

  • Girto keturratininko įkaitais buvo tapę ne tik buvusieji restorane, bet ir moksleiviai
  • Girto keturratininko įkaitais buvo tapę ne tik buvusieji restorane, bet ir moksleiviai
  • Girto keturratininko įkaitais buvo tapę ne tik buvusieji restorane, bet ir moksleiviai
Skaitytojo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (11)

na, jo

Dirba policija! Daugiau nėra ko sakyti.

trūksta žodžių

Vadinasi, daužyk, laužyk - jokių tyrimų ir bylų policija nekelia, ar kaip? Tai kam dar ministerija su pikta gražiole bilietaite ir uolusis policininkų vadas požela, kurie ramūs kaip belgai. Juk viskas jų valdose "gerai"! Juk čia Lietuva!

Kodel

nekonfiskuojamos TP,neskirtos dalyvavimui keliu eisme!??
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS