Rietavo pareigūnai jau dirba moderniai įrengtose patalpose | kl.lt

RIETAVO PAREIGŪNAI JAU DIRBA MODERNIAI ĮRENGTOSE PATALPOSE

  • 9

Šių metų gruodžio 8 dieną po maždaug metus trukusių remonto darbų, atidarytas atnaujintas Rietavo policijos komisariato pastatas.

Renginyje dalyvavusi vidaus reikalų ministrė Agnė Bilotaitė sakė, kad pareigūnų aprūpinimas, šiuolaikiškos darbo sąlygos ir žmonių saugumo jausmas jų gyvenamojoje vietovėje yra didžiausias VRM prioritetas. Pasak ministrės, per pastaruosius trejus metus yra pastatyti trys nauji, rekonstruota per 50 policijos įstaigų pastatų.

„Puikiai suprantame, kad tik motyvuoti pareigūnai gali geriausiai vykdyti savo užduotis ir tinkamai pasirūpinti šalies gyventojų saugumu.“ – sakė A. Bilotaitė.

Lietuvos policijos generalinis komisaras Renatas Požėla akcentavo, kad yra siekiama sukurti ne tik vienodą saugumo, bet ir infrastruktūros standartą – kad ir didmiestyje, ir mažame miestelyje tarnaujantys pareigūnai turėtų orias bei komfortiškas sąlygas dirbti ir besikreipiantiems žmonėms aptarnauti.

Rietave, Plungės g. esančiame pastate, gerinti darbo sąlygas buvo būtina – pavyzdžiui, patalpos vis dar buvo šildomos kieto kuro krosnimi. Po maždaug metus trukusios rekonstrukcijos, šiluma Rietavo policijos komisariate jau tiekiama centralizuotai, įrengti dušai, persirengimo patalpos, moderniai atnaujinti pareigūnų darbo kabinetai ir erdvė, skirta interesantams aptarnauti.

Rekonstrukciją, užtikrinančią orias ir šiuolaikiškas darbo sąlygas Rietavo policijos komisariato pareigūnams ir į policiją besikreipiantiems žmonėms, inicijavo ir atliko pastato savininkai – UAB „Plungės lagūna“.

Šiuo metu Rietavo PK dirba dvylika pareigūnų.

GALERIJA

  • Rietavo pareigūnai jau dirba moderniai įrengtose patalpose
  • Rietavo pareigūnai jau dirba moderniai įrengtose patalpose
Klaipėdos apskr. VPK nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (9)

ŽANDARINĖS VALSTYBĖS PRIORITETAI...

Lietuva atitinka žandarinių valstybių reikalavimus. Prioritetai - jėgos struktūros. Jiems didžiausias finansavimas, karinės bazės, prokuratūros, policijos apartamentai, saugumas...Mokslui, kultūrai, švietimui, medicinai...trupinėliai. Apsidairykite - ar tai ne tiesa?

Kažkaip daugiau nei keista

Zakonėlis vienas didesnę teritoriją sutvarkydavo negu viso šio komisariato įgaliojimų zona. Vienas. Ir būdamas virš 70 metų. Jokių patalpų ar ryšio priemonių jam nereikėjo. Pėsčias. Spėdavo ir naujus teisės aktus ir jų reikšmę išaiškinti naujai oralobusiems ir pažeistiems iš sibirų recidyvistams. Ir narkotikų vaikai nevartojo, ir girti nesivoliojo seniai su nepilnametės ukrainietėm. Ir namų nepadeginėjo. Trobelės žmonės kažkaip mokėjo pasikūrenti, o daugiabučiuose potvynių nuo užsikimšusių .ydžių nelegalių kluzm irgi nebuvo. Vaikai kasdien lankė mokyklą, nesimuliavo. Medikai inojo savo pareigas, darbininkai dirbo. Vaikų darželiuose vaikai nebuvo maitinami kenksmingomis maisto atliekomis. Ir visa tai...dingo. Dabar reikia stumdyti lėšas per begalinis remontus, rekonstrukcijos ir tarnybą duoti krūvai nedarbongų, kas realiai yra vieno padoraus žmogaus darbas.

valio ....dabar visi pareigunai dirbs nuotoliniu budu

pries vygdydami nusikaltima bandiugos, vagys, aferiugos,narko dileriai, pedofilai patys ateina y ,,moderniai irengtas patalpas,,, ir registruojasi pas budinty pareiguna....po to gave palaimima eina banditaut.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS