Uostamiesčio šeimoms – „tūselis“ | kl.lt

UOSTAMIESČIO ŠEIMOMS – "TŪSELIS"

Smiltynė pamažu tampa šeimyninių pramogų oaze. Trečiadienį čia vyks neeilinis šėlionių vakaras su muzika, gera nuotaika, besišypsančiais vaikais ir jų tėveliais.

 

"Du kartus buvo smagu, bus ir trečiąkart, svarbiausia, kad kartu su šeima", – tikino entuziastingai nusiteikęs vakaro organizatorius, studijos "Grock" vadovas Linas Švirinas.

18.20 val. mama, tėtis ir vaikai – kartu ir kiek norėsis atskirai – kviečiami jau trečią kartą šią vasarą Smiltynėje, greta Lankytojų centro dauboje gerai praleisti laiką.

Organizatorių žodžiais tariant, kvailioti ir žaisti nori ne tik vaikai. Praktika parodė, kad jiems nė iš tolo nenusileidžia tėveliai.

"Tai puiki galimybė pasirodyti tiek tėveliams, tiek vaikams, kokie jie gali būti kūrybingi, pašėlę ir džiaugsmingi vieni su kitais. Kviečiame visas, jau dalyvavusias ir tik dabar susidomėjusias, mažamečius auginančias šeimas. Prižadame, kad tėvams nereikės visą laiką rūpintis savo atžalomis, o vaikams prašyti tėvų dėmesio – tuo dalysimės kartu. Stengsimės, kad niekas nenuobodžiautų, visi susidraugautų ir atsipalaiduotų", – sakė L.Švirinas.

"Šeimos tūselyje" bus įmanoma viskas – groti, šokti, piešti, žaisti ir vaidinti. Svarbiausia, kad visiems būtų linksma ir įdomu.

Linksmybių programa skirta suburti šeimas, skatinti jų bendravimo tradicijas, įkvėpti naujų idėjų pramogoms.

Mokytis bendravimo, muzikavimo, žaidimų ir kitų naudingų dalykų padės nuostabi gamta, muzikantas L.Švirinas ir aktorė Neringa Krunglevičiūtė. Laukiama ir pačių dalyvių iniciatyvų.

Pasibaigus "tūselio" programai, organizatoriai siūlė neskubėti į šurmuliuojantį miestą ir pasivaišinti gamtoje. Kitaip tariant, pavakaroti Smiltynėje ir pratęsti naujas pažintis.

Renginio iniciatoriai skatino atsinešti žaislų, kamuolį, skanėstų. Taip pat neprošal turėti savo paklotėlį, nes užsiėmimai vyks gamtoje, Smiltynės g. 11 (šimtas metrų nuo Senosios perkėlos Lietuvos jūrų muziejaus link). Esant nepalankiam orui, renginys įvyks gretimame namelyje, įsikūrusiame Smiltynės 12.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

anda

o tie vaikai kurie neturi tėvelių, arba turi tik vieną iš tėvelių, arba turi senelius, arba dėdes ir tetas, nu žodžiu tie, kurių valstybė nenori vadinti šeima, gali dalyvauti?

mamele

Tikiuosi seimu svente ivyks kaip visada? Ar tuselis vietoj seimu sventes?

Evina

Viskas puiku. Tik va ar negalėtų tokie pasišėliojimai vykti ant Jono kalnelio.Nes sunku su vaikais persikelti į Smiltynę ir...nepigu.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS