Vitės kvartalas buriasi į bendruomenę | kl.lt

VITĖS KVARTALAS BURIASI Į BENDRUOMENĘ

"Mums buvo patarta atlikti namų darbus, kad galėtume pagaliau pradėti rūpintis bendruomenės reikalais. Tai dabar ir darome", – teigė į visuotinį Vitės bendruomenės susirinkimą gyventojus kviečiantis seniūnaitis Ruslanas Schneiderat.

Kad būtų galima panaudoti bendruomenėms skirtus pinigus, privalu teisiškai registruoti tokį juridinį vienetą. Vitės bendruomenė užregistruota vasario 10-ąją.

Sekmadienį, kovo 6 d. Vitės mokykloje vyks visuotinis bendruomenės susirinkimas. Jo metu bus renkamas bendruomenės pirmininkas, valdyba ir jos vadovas. Šie formalumai būtini, kad naujas darinys galėtų pradėti veiklą.

Vienu iš steigėjų tapęs R.Schneiderat pasakojo, kad Vitės vardas pasirinktas neatsitiktinai. Nuo stadiono iki Danės upės, tarp Herkaus Manto gatvės ir Kuršių marių esantis miesto plotas nuo seno buvo vadinamas šiuo vardu.

Visuotinio susirinkimo metu ketinama kalbėti apie būtiniausius šio miesto kvartalo gyventojų rūpesčius.

"Sieksime atnaujinti mūsų rajoną. Problemos, susijusios su kiemais, automobilių aikštelėmis ir visi kiti buitiniai rūpesčiai turi būti sprendžiami. Negalime vien reikalauti iš savivaldybės valdininkų, turime padaryti viską, ką galime, kad skiriami pinigai būtų panaudoti tinkamai, o šios miesto dalies gyventojai nesijaustų užmiršti", – kalbėjo R.Schneiderat.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

Stanislava

Teko susiduti su situo tipu. Visu pirma - kaip jis gali kazkuo buti jei net taisyklingai rasyti nemoka. Arogantiskas ir grasinantis visiems ir visada. APLINK seja tik baime ir gero nori tik sau.Geda jis tiek liberalu partijai tiek administracijai, kuri leidzia jam dirbti.

Jurgis

Pavojigas tipas. Saugokites! Gerkle laido, zmones po teismus tampo. Megsta svetimus pinigus. Apsimetelis. Neuzkibkit ant jo kabliuko. Bukite budrus!!!!!!!!

Šneider kapūt

Šnaideri, sėsk ant yžo , ir pisk laukais plevesuodamas skiautere, tu nupistas gaidy :D vrum vrum vrum :D
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS