Paaiškėjo, kas iškovojo du kelialapius į projekto „Eurovizija.lt“ atrankos finalą | kl.lt

PAAIŠKĖJO, KAS IŠKOVOJO DU KELIALAPIUS Į PROJEKTO „EUROVIZIJA.LT“ ATRANKOS FINALĄ

  • 22

Šeštadienio vakarą vykusioje pirmojoje projekto projekto „Eurovizija.lt“ laidoje kelialapius į atrankos finalą užsitikrino du atlikėjai.

Atrankos scenoje pasirodė Živilė Gedvilaitė, Antoine Wend, Marius Petrauskas, Silvester Belt, Aistay, „VB gang“, Luka ir „Clockwork Creep“.

Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus, pirmosios projekto laidos favoritais tapo „VB Gang“ ir Silvester Belt.

Jie iškovojo galimybę pasirodyti finaliniame etape.

Rašyti komentarą
Komentarai (22)

Svečias

Suprantu, kad buvo du lietuviški dalyviai - Živilė ir Marius. Gal dar Luka, bet be pavardės. Likusieji - Antoine (atsiprašau, net nežinau, kaip perskaityti), Silvesteras, Aistay (skaitau, kaip parašyta), gangas ir creepas - Kas jie? Ar gimė su tokiais keistais vardais? Ar jie pasislėpė nuo pažįstamų (nutylėdami vardą ir pavardę), kad pralaimėjimo atveju, niekas nepažintų?

Kas?

Labai patiko tokio "mažo vaiko " mąstymas su komentaru, "norim parodyti Europai , kad nesam viščiukai..." kas čia dabar? Ar tikrai manote , kad Europai įdomi Lietuva? Dainininkai kopijuojantys vienas kitą, nieko originalaus, jokios kūrybos, ir prie vedėjų su rožiniais ūsais besišvaistantis vedėjas...

Tai, kad

Europa apsisprendė, kad Eurovizijos konkursas šiemet vyks Hagoje; dalyvaus putler, peskov, lavrov, zacharova - kvartetas, orkestras – kiseliovas, simonian, norkin, solo grajins – solovjov... Būtini atributai – plieno virbų narvai...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS