D. Britanijos premjerė pažadėjo sėkmingą išstojimą iš ES | kl.lt

D. BRITANIJOS PREMJERĖ PAŽADĖJO SĖKMINGĄ IŠSTOJIMĄ IŠ ES

  • 3

Savo sekmadienio sveikinime Naujųjų metų proga Jungtinės Karalystės ministrė pirmininkė Theresa May pažadėjo sėkmingą išstojimą iš Europos Sąjungos (ES), sustiprinti šalies ekonomiką ir sukurti „teisingesnę visuomenę“ kiekvienam gyventojui.

Pasak T. May, 2017-ieji valstybei buvo „progreso metai“. Ir nesvarbu, ar žmonės balsavo už, ar prieš „Brexit“ 2016 m. birželio referendume, „dauguma gyventojų tik nori, kad vyriausybė toliau judėtų į priekį ir užtikrintų gerą „Brexit“ procesą, o mes būtent tai ir darome. Sėkmingas „Brexit“ yra ypač svarbu, bet juo mūsų ambicijos neapsiribos“, savo kalboje sakė šalies premjerė.

„Tikiu, kad 2018-ieji gali būti sugrįžusio pasitikėjimo ir pasididžiavimo mūsų šalimi metai. Metai, kuriais mes ir toliau užtikrinsime gerą progresą dėl sėkmingo „Brexit“ susitarimo, dėl ateities poreikius atitinkančios ekonomikos ir dėl stipresnės bei teisingesnės visuomenės visiems jos nariams“, - kalbėjo T. May.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

England kaput

T.May kalba tokia issigandusi,tarsi pries save giltine su dalgiu isvydusi. Zino madmuazele,kad laivas virsta ant sono.

...

"Tikiu, kad 2018-ieji gali būti sugrįžusio pasitikėjimo ir pasididžiavimo mūsų šalimi metai" - pasilinkėkim to paties ir sau, už Litxit!

Taigi

Taigi ,,,Gerai pasidarbavo Ru. =valgybininkai...Anglija nepasiguos...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS