Dentinho: siekdami lemiamos pergalės negalime atsipalaiduoti | kl.lt

DENTINHO: SIEKDAMI LEMIAMOS PERGALĖS NEGALIME ATSIPALAIDUOTI

  • 0

„Kauno Žalgirio“ salės futbolo ekipą nuo TopSport Futsal A lygos čempionų titulo skiria vos vienas žingsnis. Žalgiriečiai kovo 24 d., 19 val., Kauno sporto halėje susirungs su Jonavos „Vikingais“ trečiose finalo serijos rungtynėse.

Titulą ginantis „Kauno Žalgiris“ finalo serijoje turi iškovojęs dvi pergales. Jonavoje kauniečiai rezultatu 4:0 nugalėjo „Vikingų“ komandą. Antroje dvikovoje, po nelengvos rungtynių pradžios, „Kauno Žalgiris“ laimėjo rezultatu 2:1.

„Buvau labai patenkintas savo komandos pasirodymu pirmose finalo rungtynėse, tačiau labiausiai didžiuotis ekipa privertė antroji dvikova. Turėjome sunkią rungtynių pradžią, žaidimas mums nesisekė, bet žaidėjai neprarado koncentracijos ir galiausiai sugebėjo pakeisti rezultatą savo naudai. Tai mane nudžiugino ir privertė didžiuotis savo žaidėjais“, – apie finalo serijos startą kalbėjo „Kauno Žalgirio“ vyriausiasis treneris Dentinho.

Sekmadienį Kauno sporto halėje „Kauno Žalgiris“ ir Jonavos „Vikingai“ susitiks trečioje finalo serijos dvikovoje – žalgiriečiai turės galimybę užbaigti seriją savo žiūrovų akivaizdoje.

„Su „Vikingais“ susitinkame ne pirmą kartą. Žinome, kaip jie žaidžia aikštėje, jie taip pat yra išanalizavę ir mūsų žaidimą. Nenuostabu, kad pirmos dvejos rungtynės nebuvo lengvos, bet kiekviename mače išmokstame kažką naujo, komandą viską nešis į trečiąsias serijos rungtynes“, – pasakojo Dentinho.

Kovo 24 d. rungtynės prasidės 19 val., o visi norintys palaikyti „Kauno Žalgirio“ ekipą į Kauno sporto halę galės patekti nemokamai. Salės futbolo aistruolių čia lauks dviejų aukšto lygio Lietuvos salės futbolo ekipų dvikova, o nuotaiką Kauno sporto halėje palaikys Kauno „Žalgirio“ šokėjos ir Žalgirinis.

„Tai pats sunkiausias ir maloniausias sezono momentas. Sunkus dėl to, kad žaidėjai yra fiziškai ir psichologiškai pavargę, o malonus, nes sezoną galime užbaigti savo rankose laikydami svarbiausią sezono trofėjų. Tai yra pagrindinis mūsų tikslas, kurį pasiekus žinosime, kad visos pastangos sezone buvo to vertos, – pasakojo Dentinho. – Žaisime namų aikštėje, kur mus palaikyti atvyks mūsų sirgaliai, todėl negalime praleisti šios galimybės. Finalo serijoje turime pranašumą, bet siekdami lemiamos pergalės negalime atsipalaiduoti.“

GALERIJA

  • Dentinho: siekdami lemiamos pergalės negalime atsipalaiduoti
  • Dentinho: siekdami lemiamos pergalės negalime atsipalaiduoti
  • Dentinho: siekdami lemiamos pergalės negalime atsipalaiduoti
  • Dentinho: siekdami lemiamos pergalės negalime atsipalaiduoti
Evaldo Šemioto nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS