Apie Dzeusą ir jautį | kl.lt

APIE DZEUSĄ IR JAUTĮ

Nesiliaujančio Rusijos teroro Ukrainoje fone, kai karo veiksmai jau peržengė kovos lauko ribas į NATO šalį, sukeldami nerimą nukentėjusiesiems ir piktdžiugišką krykštavimą priešų pusėje, kažkur Artimuosiuose Rytuose gyvenimas, it nafta iš žemės gelmių, teka sava vaga.

Ten nusipelnęs Kremliaus artistas su rožinio atspalvio marškiniais, primenančiais žirafos kailio raštą, ir tokio pat stiliaus žavia kepuraite, pro kurią neklusniai veržėsi žilos garbanos išdavikės, suplanavo žygį į firminį "Dolce & Gabbana" butiką.

Tik štai bėda, kažkuo įtartinas jis pasirodė "D&G" salono darbuotojams ir šie nepanoro jo įsileisti.

"Nežinote, kas aš toks? Norite skandalo?" – su niekuo nesupainiojamu rusišku akcentu angliškai apsaugos darbuotojams ūmai pagrasino estrados žvaigždė.

V.Putino mentoriui kantrybė baigėsi, kai staiga buvo nuspręsta ukrainiečiams atiduoti Chersoną, kuris vos prieš pustrečio mėnesio, pakeitus RF konstituciją, tapo "čia Rusija bus per amžius" nedaloma dalimi.

Laimei, barnį čia pat išsklaidė prašalaitis, arabams paaiškinęs, kad priešais juos – vienas garsiausių Rusijos scenos grandų. Tik taip Filipui Bedrosovičiui pavyko įsmukti į parduotuvę, nes visas šitas gėris jo mylimoje tėvynėje jau išseko.

Ir nors visiems aišku, kam už tai dėkoti, vargiai ponas artistas bus toks narsus kaip ultramistikas A.Duginas, Eurazijos koncepcijos autorius ir "rusų pasaulio" ideologas, visiems labai netikėtai garsiai prabilęs apie ritualinį prezidento aukojimą.

V.Putino mentoriui kantrybė baigėsi, kai staiga buvo nuspręsta ukrainiečiams atiduoti Chersoną, kuris vos prieš pustrečio mėnesio, pakeitus RF konstituciją, tapo "čia Rusija bus per amžius" nedaloma dalimi.

Anot mistiko, tai ne šiaip sau išdavystė, o "žingsnis Armagedono link, ir Rusijos valdžia turi prisiimti už tai atsakomybę".

Ir čia, aiškindamas, kad jis nieko neišsigalvoja, remiasi tokiu anglų antropologu, kuris jau iki to aprašęs senovinę Lietaus karaliaus (nepainioti su Lietaus žmogumi) žudymo praktiką.

Kitaip tariant, jei Lietaus karalius nesugebėdavo prišaukti lietaus, jis turėdavo mirti. Analogą A.Duginas regi ir "rusų pasaulio" žlugimo atveju. F.Kirkorovas – ne toks drąsus.

Gairės: Filipas Kirkorovas, estrados žvaigždė, prabangi parduotuvė, karas Ukrainoje
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS