Pedofilams – laisvę ir medalį | kl.lt

PEDOFILAMS – LAISVĘ IR MEDALĮ

Kiek aplink mus tūno iškrypėlių? Štai mobiliojo ryšio bendrovė paskelbė, kad "Tele2" grupė aštuoniose šalyse kas šešias sekundes blokavo bandymus prisijungti prie interneto svetainių, skelbiančių turinį su vaikų išnaudojimu. Kitaip tariant, kuriose yra pornografijos su mažamečiais. Per mėnesį vidutiniškai sustabdoma pusė milijono tokių bandymų. Ir jų vis daugėja. Vien pastaruoju metu mėginimų "pasigrožėti" vaikų sekso vaizdais padaugėjo iki 800 tūkst. per mėnesį. Ir tai tik vieno operatoriaus tinkle.

Mastai išties kolosalūs.

Kita vertus, ko tikėtis iš situacijos, kai "moderniosios" politikos apologetai kasdien į galvas kala, kad pederastija yra gėris. Kad reikia gerbti iškrypusių žmonių teises, nevaržyti jų laisvių, nes jie esą yra kitokie. Net Baudžiamajame kodekse numatytos bausmės, jei juos kas nors įžeidinės.

Taigi, jei būtume nuoseklūs, turėtume legalizuoti ir pedofiliją. Juk, vadovaujantis visuotine veršiško pakantumo koncepcija, pedofilai esą tikrai nekalti dėl to, kad trokšta vaikučių. Juk jie irgi kitokie. Tegul žiūri sau tuos vaizdelius su žaginamais nepilnamečiais, o paskui nevaržomi vaikštinėja prie vaikų darželių, ieškodami, ką pavedžioti už rankytės.

Štai ir praėjusią savaitę TV laidoje kažkoks tipas rėžė, kad jam gražiausias kūnas – dvylikametės. Ir niekas nekvietė pasiaiškinti, kur ir kokiomis aplinkybėmis jis tą kūną matė.

Mes gi privalome būti tolerantiški. Nors Pravieniškėse ir nebetelpa pedofilai. Jų gretas papildys ir praėjusią savaitę nuteistas Žydrūnas Perlibas, santykiavęs su kaimynų mažamete dukra. Ž.Perlibas teisme tvirtino, esą mergaitė pati jį provokavo. Taigi nekaltą žmogų pasodino septyneriems metams…

Tik gal laikas atsikvošėti, nes jau ir skaičiai byloja, kad taip madinga homoseksuali politika varo ne tik mus, bet ir visą Europą tiesiai į pražūtį.

Rašyti komentarą
Komentarai (28)

Subotinai

važiuok namo geriau čia neskalijęs, bjauru skaityti tamstos pašlemėkiškus vertinimus.

ir nesibaigs

nes jų kuo toliau,tuo daugiau

bliamba,

kaip tie pedofilai niekaip Klaipėdoje nesibaigia..:/
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS