Naujas projektas „500 invazijos dienų“: ragina toliau remti karo niokojamą Ukrainą | kl.lt

NAUJAS PROJEKTAS „500 INVAZIJOS DIENŲ“: RAGINA TOLIAU REMTI KARO NIOKOJAMĄ UKRAINĄ

Rusijos karinė invazija į Ukrainą trunka jau 500 dienų. Ukrainos karius remianti organizacija „Blue/Yellow“ šiąnakt pradėjo projektą „500 invazijos dienų“. Siekiama priminti, kad kiekviena šio karo diena kiekvienam iš mūsų kainuoja vis brangiau bei paraginti aktyviau remti Ukrainos kovą.

500 karo Ukrainoje dienų tapo 500 „Blue/Yellow“ austų ir prilipinamų antsiuvų su Ukrainos simbolika. Kiekvienas antsiuvas kainuoja euru brangiau nei anksčiau įsigytas – nuo 1 iki 500 eurų. Kartu su antsiuvu kiekvienas rėmėjas paštu gaus ir atvirutę su Jono Ohmano parašu. Nuo akcijos pradžios iki vidurdienio jau parduota daugiau nei 200 antsiuvų ir surinkta apie 35 tūkst. eurų.

Su kiekviena diena šis karas Ukrainai ir mums visiems kainuoja vis brangiau.

„Su kiekviena diena šis karas Ukrainai ir mums visiems kainuoja vis brangiau. Jei Vakarų šalys ir mes nuo pat pirmos invazijos dienos būtume stipriau rėmę Ukrainą, galbūt Ukraina jau būtų laimėjusi. O kol taip nėra – privalome remti ją kasdien vis stipriau“, – sakė organizacijos „Blue/Yellow“ įkūrėjas Jonas Ohmanas.

Pasak jo, tokia simboline paramos akcija norima parodyti, kad dar 500 dienų karo neturi būti – Ukrainai reikia padėti laimėti anksčiau.

Visa projekto metu surinkta parama keliaus į frontą – ja bus perkama kariuomenės technika, įranga ir ekipuotė ir padės saugoti Ukrainos karių gyvybes. Įsigyti antsiuvus galima apsilankius svetainėje https://500dienu.lt/.

GALERIJA

  • Naujas projektas „500 invazijos dienų“: ragina toliau remti karo niokojamą Ukrainą
Organizatorių nuotr.
Gairės: Blue/Yellow, naujas projektas, parama Ukrainai, Jonas Ohmanas, karas Ukrainoje
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS