E. Gentvilas: R. Karbauskis ir A. Širinskienė yra melagiai ir sukčiai | kl.lt

E. GENTVILAS: R. KARBAUSKIS IR A. ŠIRINSKIENĖ YRA MELAGIAI IR SUKČIAI

Lietuvos liberalų sąjūdžio pirmininkas Eugenijus Gentvilas teigia, kad „valstiečiai“ Agnė Širinskienė bei Ramūnas Karbauskis, aiškinantys, kad konservatoriai ir liberalai labiausiai prieštarauja Vyriausiosios rinkimų komisijos (VRK) depolitizavimui, yra sukčiai bei melagiai.

E. Gentvilas „Žinių radijui“ aiškino, kad dar prieš metus VRK depolitizavimo projektą, kuriuo norėta taip pertvarkyti komisijos sudarymo tvarką, kad jos nariai negalėtų būti skiriami iš žmonių, priklausančių politinėms partijoms, atmetė patys „valstiečiai.

Pasak E. Gentvilo, R. Karbauskis ir A. Širinskienė, praėjusią savaitę teigę, kad niekas kitas, be „valstiečių“, nenori depolitizuoti VRK, yra melagiai.

Tegu nemeluoja, jei yra sukčiai, o ne šventieji.

„O tikrovė yra tokia. Aš buvau pateikęs projektą - įstatymo pataisą dėl depolitizavimo. Mano atmetė, tačiau leido tobulinti pagal procedūrą. Valstiečiai - Širinskienė, Urbšys, Karbauskis - taip pat registravo projektą dėl depolitizavimo. Na, supratau, kad nori mano atmesti ir patys pasiimti laurus, tačiau staiga patys jie - trys valstiečiai - atsiėmė savo projektą. Tada sakau - aš neatsiimu, prašome balsuoti už mano projektą. Aš jį patobulinau ir pateikiau“, - sakė liberalų lyderis, pabrėždamas, kad galiausiai jo projektas buvo išmestas „valstiečių“ iniciatyva.

E. Gentvilas teigė manąs kad „valstiečiai“, supratę, kad dabartinis VRK modelis jiems yra patogus, dabar siekia išlaikyti esamą padėtį.

„Valstiečiai susikukavę ir supratę, kad jiems naudingas šitas modelis, politizuotas modelis, jie atmetė Langaičio, po to mano projektą du kartus, savo atsiėmė ir dabar sako, kad jie buvo šventieji. Tegu nemeluoja, jei yra sukčiai, o ne šventieji“, - apibendrino liberalas.

Rašyti komentarą
Komentarai (58)

Alis Petkus...

o pats... kas esi?...

G&G

Bloga darosi nuo tu partiečiu.Tiek konservatoriai.liberistai socialistai visi tik čiulpė iš tautos pinigus.Štai ir visas jusų darbas Lietuvai.Dabar prie jusu lovio prisijungė ir valstiečiai.Tikiuosiu tauta supras ką išĺaiko

Juozuks

Gentvilai,-o Masiulis vagis ar ne? Kodėl taip ilgai neteisia Kyšininko?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS